Objavljeno: Petak, 11 Rujan 2020

Dana 9. 3. 2020. prodekan za financije prof. dr. sc. Ante Jukić, svečano je potpisao ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

Time je službeno obilježen početak projekta CeSaR na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Sredstvima koja su dodijeljena FKIT-u kroz ovaj projekt će se tijekom iduće 3 godine ulagati u razvoj stručne prakse na FKIT-u.

Cilj projekta je osnivanje Centra za savjetovanje i razvoj karijera studenata, CeSaR. Centar će omogućiti studentima učinkovitiji pristup poslodavcima, provedbu stručne prakse te osobni razvoj kroz niz radionica. Ustroj CeSaR-a u okviru projekta predstavlja sponu FKIT-a i studenata s poslodavcima.

Projektom se potiče učenje kroz rad, povezivanje gospodarstva s obrazovnim ustanovama, razvoj transverzalnih i „mekih” vještina relevantnih za tržište rada. Ustrojavanjem i djelovanjem CeSaR-a promicat će se ulazak mladih osoba na tržište rada kroz stručnu praksu.

 

 



Izradu ove internetske stranice je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj na ovoj internetskoj stranici isključiva je odgovornost Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

We use cookies
Ovo web sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj, te su oni nužni za ispravan rad. Ako nastavite pregledavati ove stranice, kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom Weba.