Objavljeno: Ponedjeljak, 16 Studeni 2020

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije početkom ove godine započeo je projekt "CeSaR na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije". Svrha projekta je jačanje praktičnih i mekih vještina studenata. Tijekom trogodišnje provedbe projekta u planu je organizacija niza radionica kreiranih prema potrebama studenata.

Planirane su radionice u prostorijama Fakulteta, međutim zbog novonastale situacije globalne pandemije započeti ćemo s online načinom rada.

Prva tematska radionica je "Pisanje znanstvenog projekta". Nakon uspješno održane prve radionice, sljedeći termin je srijeda, 16. prosinca 2020. (13-15 sati), a radionica će se održati online putem Microsoft Teams platforme.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je popuniti OBRAZAC (sva mjesta su popunjena).

Broj sudionika je ograničen jer je radionica interaktivna. Prijave se zaprimaju do 14. prosinca 2020. do 14 sati. Prijavljeni sudionici će 24 sata prije radionice dobiti email s poveznicom preko koje će prisustvovati na radionici. Nakon sudjelovanja na radionici, studenti će dobiti potvrde o sudjelovanju.

Radionicu „Pisanje znanstvenog projekta“ održati će mr. sc. Smiljka Vikić Topić, Voditeljica Ureda za prijenos znanja i inovacije Centra za translacijska i klinička istraživanja Medicinskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Mr. sc. Smiljka Vikić Topić ima izuzetno bogato iskustvo u pripremi i provedbi kako nacionalnih tako i međunarodnih projekta, upravljanju projekata sa znanstvenim institucijama, privatnim sektorom i javnim institucijama. Vjerujemo da će uspjeti prenijeti i važnost i nezaobilaznost rada na projektima na sve prisutne.


 Izradu ove internetske stranice je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj na ovoj internetskoj stranici isključiva je odgovornost Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

We use cookies
Ovo web sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj, te su oni nužni za ispravan rad. Ako nastavite pregledavati ove stranice, kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom Weba.