Objavljeno: Srijeda, 17 Veljača 2021

INFORMACIJA: Svi termini radionica su popunjeni te su prijave završene. Hvala svima koji će sudjelovati na radionicama. Za iduće termine i teme pratite web stranicu projekta.

 

Nastavljamo s novim radionicama za studente unutar projekta "CeSaR na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije".
Planirane su radionice u prostorijama Fakulteta, međutim zbog novonastale situacije globalne pandemije nastavljamo s online načinom rada.
Dvije nove radionice su "Osnove EU fondova" i "Priprema za process traženja posla".

22. veljače 2021. (14-16 sati) Osnove EU fondova - POPUNJENO

23. veljače 2021. (14-16 sati) Priprema za proces traženja posla - POPUNJENO

24. veljače 2021. (14-16 sati) Osnove EU fondova - POPUNJENO

25. veljače 2021. (14-16 sati) Priprema za proces traženja posla - POPUNJENO

Radionice će se održati preko Zoom I Microsoft Teams platforme. Broj sudionika je ograničen jer je radionica interaktivna. Prijave se zaprimaju do dva dana prije svake radionice. Prijavljeni sudionici će 24 sata prije radionice dobiti email s poveznicom preko koje će prisustvovati na radionici. Nakon sudjelovanja na radionici, studenti će dobiti potvrde o sudjelovanju.

 



Izradu ove internetske stranice je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj na ovoj internetskoj stranici isključiva je odgovornost Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

We use cookies
Ovo web sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj, te su oni nužni za ispravan rad. Ako nastavite pregledavati ove stranice, kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom Weba.